Slingrack

Slingrack is de ideale manier

om uw aanslagmateriaal te beheren.

U kent het wel, rondslingerende, wanordelijke en zoek geraakte hijsbanden, rondstroppen,

kettingen, platenklemmen en ander aanslagmateriaal.


Iedereen legt ze op een andere plaats of brengt ze niet terug. En als het keuringsorganisme langskomt voor de periodieke controle van de hef- en hijsgereedschappen kan het aanslagmateriaal dat zoek is niet gekeurd worden, wat verstrekkende gevolgen kan hebben bij een eventuele breuk en ongeval.


Dankzij dit rek komt alle aanslagmateriaal opnieuw terug na het gebruik ervan. Door het gepersonaliseerde kaartensysteem zijn alle medewerkers genoodzaakt om het aanslagmateriaal netjes terug in het rek te hangen voor een volgend gebruik.


De gegalvaniseerde roosters onderaan het rek zijn een optie.

SLINGRACK
Specificaties van het aanslagmateriaal
Specificaties van het aanslagmateriaal

Op elke haak kunnen de specificaties van het aanslagmateriaal aangebracht worden. B.v. "2 Ton - 2 M".

HANDIG KAARTENSYSTEEM

Handig kaartensysteem

Door een handig kaartensysteem zijn de medewerkers genoodzaakt om na het gebruik het aanslagmateriaal opnieuw in het rek te hangen. Pas dan kunnen ze hun persoonlijke kaart terug uit de cassette nemen.

De robuuste constructie

en de zwaarlastwielen

(280 kg/wiel) zorgen ervoor

dat het slingrack stevig

is en blijft.

zwaarlastwiel

Allerhande aanslagmateriaal, en

andere tools, kunnen aan het

slingrack opgehangen worden.

Slingrack WALL bannerline

Liggen de werkposten in uw bedrijf nogal ver van elkaar verwijderd en houdt u het nodige aanslagmateriaal liever permanent in de buurt? Dan is er voor u Slingrack Wall, het kleine broertje van Slingrack. Bij elke werkpost kan een Slingrack Wall aan een wand bevestigd worden. Zo heeft u het nodige materiaal per werkplek steeds bij de hand.

Dit type rek is verkrijgbaar met:


  • 1 haak (150 x 200 mm)
  • 4 haken (150 x 750 mm)
  • 8 haken (150 x 1550 mm)


De gelaserde muurplaat is 8 mm dik waardoor

ook dit rek bijzonder stevig is.

Slingrack WALL
Slingrack WALL
Slingrack WALL

De enkelvoudige wandhaken kunnen ook gebruikt worden voor het beheren van bv. (trap)ladders, valharnassen, gereedschapswagens, ...

Enkel personen die in het bezit zijn van een kaart kunnen de (trap)ladders, het valharnas of de gereedschapswagen wegnemen.

Bij gereedschapswagens of gereedschapskoffers kan de toegangssleutel ook aan de ketting gehangen worden, zodat enkel personen die in het bezit zijn van een kaart deze kunnen openen en/of verplaatsen.

Zoals bij alle andere toepassingen is de gebruiker verplicht om de tools na het gebruik terug te plaatsen. Pas dan kan de gebruiker zijn persoonlijke kaart terug uit de cassette nemen.

SLINGRACK | Tel. 0495 255 445 | Mail. info@slingrack.be